Van €770,- tot €2.800,- direct boeken
  • Luxe XL Villa voor 14 personen
  • 6 slaapkamers, 4 badkamers, 4 toiletten
  • 2 slaapkamers met badkamer en suite begane grond
  • Parkeren bij het huis, privé terras en fijne tuin
vanaf€ Van €770,- tot €2.800,-per week direct boeken

Villa Duinland XL

Dit prachtige, luxe vakantiehuis is in 2014 gebouwd. Er is plaats voor maximaal 14 personen, waarvoor 6 slaapkamers beschikbaar zijn. De XL Villa Duinland staat op Park Duinland in Sint Maartenszee. Een groen, gevarieerd park met vele faciliteiten. Aan de voet van de duinen, dus op loopafstand van het strand en de zee.

Villa Duinland XL bestaat uit 2 aan elkaar geschakelde, identieke woonhuizen met een gezamenlijke tuin. Villa Duinland XL beschikt over in totaal 6 slaapkamers, 4 badkamers en 4 toiletten. Op de begane grond vindt u 2 slaapkamers met badkamer en suite. Op de eerste etage zijn de overige slaapkamers en nog 2 grote badkamers met bad en een extra toilet. Vier slaapkamers zijn geschikt voor 2 personen de andere twee slaapkamers zijn geschikt voor 3 personen. In alle slaapkamers staan eenpersoons boxsprings.

Van beide zijden komt u het huis binnen in de hal. Hier bevindt zich een toilet en de toegang naar de woonkamer. De beide huizen hebben een ruime, lichte woonkamer en een open keuken die van alle gemakken voorzien is met o.a. een vaatwasser, een oven en een magnetron. De beide huizen hebben een aparte eethoek waar ruimte is voor 2 tafels. Hierdoor is er voldoende plaats voor 14 personen om gezamenlijk te eten. De woonkamers hebben allebei een goede, lekkere bank en er is een flatscreen tv met kabelaansluiting aanwezig. Bovendien is er gratis Wifi.

De XL Villa is zeer geschikt voor 2 families of voor een grote groep vrienden. Doordat er 2 aparte huizen zijn, heb je je eigen privacy maar kun je ook met elkaar tezamen eten of je tijd doorbrengen. Er is tevens een grote, gezamenlijke tuin die op het zuiden ligt. Hier kunt u heerlijk met elkaar van de zon genieten.

- Wifi aanwezig

- Wasmachine

- Kabel tv

- Parkeren bij het huis

 

De woningen zijn eventueel ook apart van elkaar te huren, kijk hiervoor op de pagina van Duinland Oost en Duinland West.

 

Opmerking: Er is geen verbindingsdeur tussen de twee huizen.

Boeken en beschikbaarheid

1.Selecteer aankomstdatum
2.Prijsopgave

Aankomstdatum: -

Check-in: -

Vertrekdatum: -

Check-uit: -

  • Huurprijs € -

Totaal: € -

Opties en boeken