Fietsen huren in Callantsoog

Ben je op zoek naar een manier om Callantsoog te verkennen zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer of je eigen benen? Huur dan eens een fiets! Voor de fietsverhuur werken wij samen met Kroon-Tweewielers zij hebben een winkel in het centrum en ze bieden een groot aanbod aan fietsen om uit te kiezen. Of u nu een ervaren fietser bent of net begint, een fiets huren is een geweldige manier om alles wat Callantsoog te bieden heeft te verkennen. Dus waar wacht je nog op? Ga fietsen!

Waarom fietsen in Callantsoog?

Callantsoog ligt in de provincie Noord-Holland en is een populaire strandbestemming voor zowel inwoners als toeristen. In de stad is van alles te doen, van het verkennen van de duinen en wandelpaden tot winkelen en dineren in het schilderachtige dorpscentrum. Een van de beste manieren om Callantsoog te verkennen is per fiets.

Er zijn genoeg redenen om op de fiets te stappen en de charmante badplaats Callantsoog te verkennen! Om te beginnen is het een geweldige manier om te bewegen en de frisse zeelucht op te snuiven en met zoveel fietspaden die door de omgeving slingeren, is het makkelijk om een route te vinden die bij je conditie past. Het beste van alles is dat fietsen een geweldige manier is om het wat rustiger aan te doen en te genieten van alles wat Callantsoog te bieden heeft, van de leuke winkeltjes en cafés tot de prachtige stranden.

Fietsroutes Callantsoog

Als je op zoek bent naar een ontspannen fietstocht met veel natuurschoon, dan is Callantsoog de perfecte plek. Met routes door het centrum ende duinen is het moeilijk een mooiere plek te vinden om te fietsen. En als je een fiets nodig hebt, geen probleem!

Deze kun je huren bij Kroon-Tweewielers. Heb jij bij Callantsoogvakantiehuisjes of LekkerNaarZee je vakantiehuis geboekt en wil je een fiets huren? Neem dan contact op met info@lekkernaarzee.nl. De fietsen worden gehalen en gebracht naar jouw vakantiehuis. We zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een geweldige dag/weekend/week op tweewielen. Dus waar wacht je nog op? Ga er op uit en verken!

Het huren van een fiets:

Maak van je volgende vakantie een milieuvriendelijke vakantie door een fiets te reserveren! Kies uit de onderstaande selectie fietsen, zowel gewone fietsen als elektrische modellen. Laat het ons weten wat uw boekingsnummer is, voor welke periode je de fiets(en) wilt reserveren en hoeveel.

Fiets huren opties en prijzen

Fiets 7 versnellingen     Kinderfiets met versnellingen
Per dag:   €   10,00   Per dag:   €      6,50
Per week:   €   40,00   Per week:   €    25,00
         
Elektrische fiets     Kinderzitjes voor/ achter
Per dag:   €   25,00   Per dag:   €      2,00
Per week:   € 100,00   Per week:   €    10,00
         
Tandem met versnellingen   Kinder - Ouder tandem  
Per dag:   €  25,00   Per dag:   €    25,00
Per week:   €  80,00   Per week:   €    80,00
         
Bakfiets (Dolly)     Maxi cosi steun bakfiets  
Per dag:   €  25,00   Per dag:   €     2,00
Per week:   €  80,00   Per week:   €   10,00
         
Bolderwagen     Regenkap bakfiets  
Per dag:   €    6,00   Per dag:   €     5,00
Per week:   €  20,00   Per week:   €   20,00
         
Kidcar/ Doggycar        
Per dag:   €    9,00      
Per week:   €  30,00

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 132 vakantiehuizen!