Vakantiehuis met hond

Op zoek naar een vakantiehuis en komt u met de hond? Callantsoog is een dorp wat is goed geschikt is om met de hond op vakantie te gaan. Op Callantsoogvakantiehuisjes.nl vind u gegarandeerd een vakantiehuisje waar u met de hond op vakantie kunt. Wij bieden ruim 95 huizen aan waar huisdieren zijn toegestaan. U kunt dus met uw trouwe 4 voeter naar Callantsoog op vakantie.

Bekijk hier de vakantiehuizen waar honden toegestaan zijn.

Op vakantie met hond in Nederland

Bent u nog op zoek naar het juiste vakantieadres in Nederland waar u met uw hond op vakantie kunt? Kom naar Callantsoog! In Callantsoog zijn er op het strand gebieden waar de hond het gehele jaar los mag. Tussen 1 oktober en 1 april mogen de honden de hele dag loslopen, na 1 april mogen zij voor 9:00 en na 19:00 los lopen. In die tussentijd moeten zij aangelijnd worden. Tussen een aantal strandpalen mogen zij het gehele jaar los! Deze zetten wij voor u op een rijtje:

  • Tussen strandpalen 8.100 en 9.400
  • Tussen strandpalen 10.500 en 11.100
  • Tussen strandpalen 14.500 en 17.100
  • Tussen strandpalen 18.400 en 20.000

Vakantiehuisje aan zee met hond

Wij hebben een ruim aantal huizen die binnen 450 meter van het strand liggen. Het voordeel aan een vakantiehuis dichtbij het strand is dat u de hele vakantie eigenlijk bijna geen auto nodig heeft! U kunt makkelijk lopend naar het strand, maar ook het centrum van Callantsoog is te voet te bereiken. In de omgeving van Callantsoog kunt u heerlijk genieten. We bieden leuke strandpaviljoens, ook op het dorpsplein kunt u leuke restaurants en terrassen vinden met voor ieder wat wils. Met de Noordzee, duinen, polders, bloemenvelden en verschillende natuurgebieden in de regio is het een mooi uitgangspunt voor uw vakantie. 

Bekijk hier welke huizen u kunt boeken met de hond dicht bij het strand.

Uw vakantiehuis boeken bij Callantsoogvakantiehuisjes.nl

Callantsoog Vakantiehuisjes biedt een divers aanbod aan vakantiehuisjes in Callantsoog, Julianadorp, Groote Keeten en Sint-Maartenszee. In elk dorp zijn huizen beschikbaar waar u met uw hond op vakantie kunt. We hebben huizen voor 2 personen waar u met uw hond mag komen maar ook huizen voor 14 personen waar honden welkom zijn. 

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst
Zoek in ons aanbod van 132 vakantiehuizen!