Over Callantsoog Vakantiehuisjes

Callantsoog Vakantiehuisjes,  verhuur vakantiewoningen

Toe aan een welverdiende vakantie en blijft u graag in eigen land? Wij verhuren gezellige huisjes aan de Noord-Hollandse kust in Nederland. Geniet van een ontspannen vakantie in een van onze vakantiehuizen aan zee. De meerderheid van onze vakantiewoningen ligt op slechts een paar 100 meter van het strand.

In de badplaatsen Callantsoog, Groote Keeten, en Sint Maartenszee biedt Callantsoog Vakantiehuisjes diverse vakantiewoningen aan. Iets meer landinwaarts, in Schagerbrug, Warmenhuizen en Oudesluis, heeft Callantsoog Vakantiehuisjes ook een gezellig huis beschikbaar.

Elk van onze vakantiehuizen aan de Noordzeekust heeft zijn eigen karakter en stijl. Van modern afgewerkte huizen tot de pareltjes met die echte strandsfeer. Van een knus 2-persoonsvakantiehuis, tot een XL Villa voor 14 personen, wij bieden diverse mogelijkheden.

Wilt u op vakantie met uw hond? In diverse huizen zijn honden toegestaan. Kijkt u bijvoorbeeld bij de huizen op De Seinpost, direct bij de strandopgang, of de huizen op de Octaaf /Oktaaf.

Wij verhuren ook allergievrije huizen waar geen huisdieren zijn toegestaan, u kunt dit in het zoekfilter op de website aangeven.

Wilt u graag een van onze vakantiehuizen huren? U kunt bij elke huis direct online een boekingsaanvraag maken. Gehele weken kunt u zelf boeken, weekends en midweken zijn mogelijk maar soms in overleg. De actuele last minutes vindt u op de last minute pagina.

Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen, bij voorkeur via het contactformulier of via e-mail.

 

Vakantiehuisjes Callantsoog is onderdeel van LekkerNaarZee